Těsto:
100 g polenty
250 g rýžové mouky
3 ks vejce
95 g medu
50 g pistácie
30 g ghí
200 ml pomerančové štávy
1x kůra z jednoho velkého pomeranče
1 saček prášek do pečiva
Postup :
Uvaříme polentu dle receptu.
Vymačkáme pomerančovou šťávu z pomeranče a ostrouháme všechnu kůru z pomeranče. Nasekáme na jemno pistácie. Všechny takto připravené přísady vložíme od mísy a mícháním umícháme hladké konzistentní těsto.
Pak nalijeme do chlebíčkové pečící formy vyložené pečícím papírem. Dáme do trouby a pečeme 35 minut na 180°C na horkovzduch. Doporučuji zkusit špejlový test ;-)
Dobrou chuť přeje
Klára a Jirka
Žádné komentáře:
Okomentovat